Kostenloser Versand am 20. juli für die meisten Artikel 14 Tage Reflexionszeit Bewerten Sie uns auf Trustpilot

Tierhandlung Online

Welkom op de XXL Dierenwinkel Online!

XXL Discounter houdt van huisdieren. Daarom vindt u altijd XXL aanbiedingen binnen onze online dierenwinkel. XXL Discounter bezorgt dierenbenodigdheden door heel Nederland.

Dierenwinkel Amsterdam Noord Dierenwinkel Den Haag
Dierenwinkel Rotterdam Zuid Dierenwinkel Utrecht
Dierenwinkel Groningen Dierenwinkel Eindhoven
Jumper dierenwinkel Discus dierenwinkel
Dierenspeciaalzaak Osdorp Dierenwinkel Osdorp
Dierenwinkel Haarlem Dierenwinkel Breda
Dierenwinkel Dordrecht Dierenwinkel Emmen
Dierenwinkel Doetinchem Dierenwinkel Ijsselstein
Dierenwinkel Geleen Dierenwinkel Vlissingen
Dierenwinkel Heemskerk Dierenwinkel Wateringen
Dierenwinkel Waddinxveen Dierenwinkel Vught
Dierenwinkel Middelburg Dierenwinkel Bergambacht
Dierenwinkel Medemblik Dierenwinkel Sleeuwijk
Dierenbenodigdheden Schiedam Dierenwinkel Enschede
Dierenwinkel Drachten Dierenwinkel Deventer
Dierenwinkel Almere Dierenwinkel Vlaardingen
Dierenwinkel Sneek Dierenwinkel Hilversum
Dierenbenodigdheden Riel (Goirle) Cranenbroek Dierenbenodigdheden
Dierenbenodigdheden Zeeland Dierenbenodigdheden Limburg
Dierenbenodigdheden Genk Dierenbenodigdheden Bladel
Dierenbenodigdheden Nijmegen Dierenbenodigdheden Zoetermeer

Huisdieren

U kunt dierenbenodigdheden online kopen in onze dierenbenodigdheden groothandel voor uw hond, kat, konijn, egel huisdier, hamster, fret huisdier, schildpad, gerbil, vissen en andere huisdiervrienden.

Hond

Er zijn ongeveer 2,2 miljoen honden in Nederland. Dit betekent dat gemiddeld één op de zeven Nederlanders een hond als huisdier heeft. Veelvoorkomende problemen bij een hond zijn diarree, het zindelijk maken, het herplaatsen, het wassen, te veel drinken, de hond in de auto, de bus en de trein meenemen, vlooien, veel hijgen en niezen, koorts, sterilliseren, braken en gal spugen, blaasontsteking, veel plassen, urine laten lopen, bloed plassen, trillen en ontwormen. Populaire hondenbenodigdheden en hondentoebehoren zijn: hondenvoer, een hondenzwembad, vlooienmiddelen als vlooiendruppels, vlooienshampoo en een vlooienband, een hondenkussen, een hondenriem, een hondenkennel, hondenkleding, een hondenhalsband, een hondendeken (evt. voor in de auto), hondenspullen, een hondenlijn en rescue druppels.

Kat

Naar schatting leven er 3,7 miljoen katten in Nederland. Eén op de vijf Nederlanders heeft dus ongeveer een kat als huisdier. Kattenbaasjes krijgen dikwijls te maken met problemen van hun kat als veel niezen (niesziekte), verkoudheid, haarballen, op bed plassen en elders in huis plassen, blaasontsteking, diarree, veel likken (zich kaal likken), niet eten, traanogen, natte neus, haaruitval, veel miauwen, krolsheid, overgeven, lintwormen, veel plassen en sproeien, bloed plassen, hoesten, kwijlen, nierfalen, doofheid, de kat laten chippen, de kat laten inslapen, te snel ademen, voedselallergie en door een wesp gestoken worden. Gebruikelijke benodigdheden voor katten zijn kattenbrokken (droogvoer), natvoer, whiskas, sheba, een voerbak of voerbakjes, goedkope krabpalen, katten vlooienband en vlooiendruppels, kattengras, katten drinkfontein, katten reismand en reistas, een kattenbak en zelfs een kattenhangmat, ontwormingsmiddelen, schrikdraad, gps voor katten, een tuigje, anti schrokbak voor de kat en kattenkleding.

Konijn als huisdier

In Nederland worden ongeveer 800.0000 konijnen als huisdier gehouden. Konijnen houden ervan om met andere konijnen te leven. Ze kunnen zowel binnenshuis leven als in een buitenhok. Een gemiddeld konijn wordt zo&eapos;n 6 jaar oud. Konijnenhouders zijn regelmatig op zoek naar een konijnenhok, een konijnenren, hoe je een konijn moet oppakken, wassen en trainen, de kosten van een konijn, hoeveel een konijn drinkt en eet, het inenten van een konijn, hoeveel tanden een konijn of je een konijn paprika, appels, selderij, aarbeien mag voeren.
Weetje: een konijn is geen knaagdier zoals een cavia of hamster, maar een haasachtige.

Egel als huisdier

De egel is een wettelijk beschermde diersoort. Je herkent de egel aan de 6000-7000 stekels op zijn rug. Het aantal egels in Nederland is sterk afgenomen als gevolg van insectenbestrijding. Een egel eet in de natuur voornamelijk insecten. Een egel als huisdier kun je bijvoeren met kattenbrokken, hondenbrokken of speciaal egelvoer. Tijdens het eten maakt de egel smak- en snuif geluiden. Naast het eten drinkt de egel water. Geef een egel geen melk. Een volwassen egel weegt ongeveer 1kg. De egel houdt een winterslaap, die tegen het einde van het jaar begint. Hoe oud worden egels? De levensverwachting van een egel is 5 tot 10 jaar. Kunnen egels zwemmen? Ja, egels kunnen zwemmen. Veel vijanden heeft een egel niet. Grote roofdieren (reuzenuil bijvoorbeeld) pakken soms een egel. Het verkeer in de bewoonde wereld is echter een groot gevaar. Elk jaar sterven honderdduizend(en) egels door aanrijding in het verkeer.

Fret als huisdier

De fret is een gedomesticeerde bunzing (een marterachtige) die mogelijk al duizenden jaren als huisdier wordt gehouden in bepaalde streken. Het is niet verboden om een fret als huisdier te houden. In Nederland leven zelfs geen fretten in het wild. Hoewel de fret van oorsrpong een roofdier is, zal de hedendaagse fret in de natuur niet jagen en dus sterven. De fret is vleeseter. Je kunt een fret daarom muizen, ratten en kuikens voeren. Als alternatief eet de fret ook brokvoer of ander rauw vlees. Naast kosten van het voedsel maken frettenbaasjes kosten voor kattenbakkorrels, voerbakjes, hangmatjes, etc. Een fret bijt instinctief. Pas dus op met blote voeten en houdt fretten uit de buurt van jonge kinderen. Een fret is geen sociaal dier en houdt er niet per se van om geaaid te worden. Omdat ze territoriaal zijn, houd je er beter niet meer dan drie bij elkaar. Pas tevens op met andere huisdieren. Voorgaande punten worden soms als nadeel van de fret als huisdier gezien. Mensen houden fretten om verschillende redenen. Bijvoorbeeld om ze te laten jagen op ratten of konijnen. Als huisdier wordt een fret gehouden omdat ze grappig gevonden worden, en actief, energiek en nieuwsgierig zijn. Voor wie het niet weet: een mannetjesfret heet een ram, het vrouwtje een moer en de jongen noemt men pups.

Assortiment

Een steeds groeiend assortiment aan hondentoebehoren en kattentoebehoren vind je in onze online dierenwinkel. Scroll naar beneden om rond te snuffelen huisdierenvoordeelshop.

Hondenvoer en kattenvoer

Hondenbrokken en kattenbrokken koop je hier bij XXL Discounter.

Hondenhok, hondenkennel en honden bench

Er is zoveel keuze voor het bouwen van een veilige leefomgeving voor onze hond. Wij geven je een selectie van de beste en voordeligste keuzes.

Hondenmand, hondenbed en hondenkussen

Een comfortabele hond is een blije hond. Een blije hond, een blij baasje.

Hondenhalsband en hondenriem

Originele en halsbanden met naar en telefoonnummer, veilige riemen en anti treklijnen.

Katten krabpaal en kattenhalsband

Een echte kat geeft zijn baasje en personeel opdracht tot het shoppen bij XXL Discounter.

Hondentuigje en kattentuigje

Zowel onze hondenvrienden als kattenbazen verdienen om veilig onder begeleiding naar buiten te kunnen.

Veelgestelde dierenvragen

Hieronder enkele vragen die veelgesteld zijn door onze dierenvrienden.

Hoe oud wordt een konijn?

Een konijn wordt gemiddeld 6 tot 10 jaar oud. De levensverwachting is onder meer afhankelijk van de leefomgeving (leeft het in het wild, de natuur of thuis als een huisdier) en de grootte van het konijn.

Wat is de mooiste hond van 2019 (mooiste hond van Nederland)?

De mooiste hond is nog niet gekozen. De mooiste hond verkiezing is een programma van Animal Event en Farm Food Hondenvoeding. Stemmen voor de derde editie kan van 2 februari 2019 tot en met 3 maart 2019.

Wie is de hond van Donald Duck?

De hond van Donald Duck is Loebas. Loebas is een Sint-Bernardhond. Loebas is gek op zijn baasjes, Donald Duck en zijn neefjes, al hebben die het soms moeilijk met het logge beest.

Welke honden rassen zijn er?

Dit zijn tien grote hondenrassen in Nederland: Labrador retriever, Duitse herder, Golden retriever, Berner sennenhond, Staffordshire-bulterriër, Boxer, Cavalier King Charles-spaniël, Engelse buldog, Teckel (ruwhaar), Engelse cockerspanil.

Hond zoekt baas

Zoek je een nieuwe eigenaar voor een hand van wie het baasje is overleden? Wil je een hond laten adopteren? Zoek je een nieuw thuis voor een hond? Neem dan contact met ons op.

Wat eten katten?

Katten eten bij voorkeur droogvoer met dierlijke eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen als arachidonzuur en taurine. De juiste samenstelling vind je terug in veel kant- en klare kattenbrokken.

Hoe oud wordt een kat?

De gemiddelde levensduur van een kat is 14 tot 16 jaar. Vanaf 1 jaar is een kat volwassen. Vanaf 10 jaar is een kat bejaard. De leeftijd van een kat in mensenjaren bereken je door de leeftijd van de kat te vermenigvuldigen met 5,33 (vijf en een derde).

Wat is de draagtijd van een zwangere kat (een drachtige poes)?

De draagtijd van een huiskat is 58 to 67 dagen.

Waar hebben katten een hekel aan?

Katten zouden een hekel hebben aan de geur van citroengeranium, koffiedik, genegeerd worden (geen aandacht krijgen van het baasje), een vieze kattenbak, lawaai en drukte, oud eten. Weet je meer dingen waar katten een hekel aan hebben, laat het ons weten.

Welke dierenwinkel is open op zondag?

XXL Discounter's online huisdiervoordeelshop en vogelspeciaalzaak is zeven dagen per week geopend.

Wat is de grootste dierenwinkel van Nederland?

Hoewel er sommige dierenbenodigdheden verkrijgbaar zijn bij winkels als Action, Jan van Driel en Praxis, wil XXL Discounter de grootste dierenbenodigdheden webshop, importeur en fabrikant van Nederland en Duitsland worden.


Lichtgevende LED-Halsband voor Hond

Lichtgevende LED-Halsband voor Hond

* Hippe lichtgevende halsband voor uw hond! * Deze hondenband is bestand tegen trekken. * Niet..

€7,95 €17,50 Netto €6,57

Magische Borstel voor Vachtverzorging (Hond, Kat)

Magische Borstel voor Vachtverzorging (Hond, Kat)

* Hondenborstel met Antikraswerking d.m.v. afgeronde haakjes* Kamt gemakkelijk, ontrafelt knopen sne..

€14,95 €25,00 Netto €12,36

Warm honden- of kattenbed in Slippervorm (XXL)

Warm honden- of kattenbed in Slippervorm (XXL)

BijzonderhedenHoud alstublieft rekening met een levertijd van 1 tot 4 weken in verband met de actie...

€39,95 Netto €33,02

Zeige 1 bis 3 von 3 (1 Seite(n))
Kundendienst | Sendungsnachverfolgung | Discounter des Jahres 2019