Gratis verzending op 26 september op bijna alle artikelen 14 dagen bedenktijd Review ons op Trustpilot

Bol.com Inloggen


Op deze website lichten we soms producten uit van aanbieders op Bol.com. Bol.com is een webwinkel met miljoenen artikelen, beschikbaar in Nederland en België en eigendom van Ahold.

Hoe kan ik inloggen op Bol.com? U vindt op deze pagina informatie over inloggen op Bol.com met verschillende accounttypen.

Klant van Bol.com die wil inloggen

Op Bol.com inloggen voor klanten

Als je wel eens wat heb gekocht hebt op Bol.com, dan heb je waarschijnlijk een klantenaccount (consumentenaccount). De login-link voor dit type account is zichtbaar op normale pagina's van de website rechtsboven in de blauwe balk in de header met de naam "Inloggen". Tenminste als je browser in het Nederlands staat. Dit wordt ook wel de Mijn account of Mijn Bol.com login-link genoemd.

Inloggen op bol.com voor Klanten


Een zakelijke verkoper die wil inloggen op Bol.com

Op Bol zakelijk inloggen (als verkoper)

Wanneer je zelf producten verkoopt op Bol.com, heb je een verkoopaccount. Hiermee beheer je je verkoopkanaal. Het inloggen voor verkopers gaat via een andere weg dan voor consumenten. Zowel Particuliere als Zakelijke verkopers als ondernemers kunnen inloggen via de link hieronder.

Op Bol.com inloggen voor verkopers


Een affiliate die op het partnerprogramma van Bol.com inlogt

Op het Bol.com partnerprogramma inloggen

Wanneer je als affiliate producten producten van Bol.com promoot, dan neem je deel aan het partnerprogramma. Je hebt dan een affiliate ofwel partner account. Daarin kun je je kliks en commissie bekijken. Om in te loggen op het partnerplatform heb je een aparte login link. Deze vind je hieronder.

Op Bol.com partnerplatform inloggen voor affiliates


Een leverancier van Bol.com die wil inloggen

Inloggen op Bol.com als leverancier

Bol.com zoekt zelf winkels om leverancier te worden van haar webwinkel. Zelf kun je ook proberen je winkel aan te melden als leverancier. Zie hier meer informatie over leveranciers van Bol.com of stuur een e-mail naar de leveranciersafdeling van Bol.com.
Ben je reeds leverancier, dan kun je inloggen op je leveranciersaccount vie de onderstaande link.

Inloggen op Bol.com als leverancier


Veelgestelde vragen bij inloggen op Bol.com

Lees hieronder meer antwoorden op vragen die mensen stellen over Bol.com.

Waarom kan ik niet inloggen bij Bol.com?

Ben je ook één van de schermen met foutcode's uit de onderstaande afbeelding tegengekomen? Helaas, maar niet getreurd.

› Probeer eerst cookies en websitegegevens te verwijderen om ervoor te zorgen dat je niet nog ingelogd bent met een ander type account. Je kunt ook proberen de login-pagina te openen in een privé-tabblad of incognito-tabblad.

Volg hierna de juiste link voor jouw account. Zoek hierboven op deze pagina naar de link die voor jou van toepassing is.

&rsaquo Het kan natuurlijk zijn dat je niets verkeerd doet, maar dat er een storing op de website van Bol.com is. Om dat uit te sluiten, zou je even op een storingen-melding-website kunnen kijken. Ook kun je controleren of Bol.com berichten over een storing op Twitter heeft geplaatst.

› Ben je een zakelijke verkoper of een Bol.com partner? Dan kun je ook contact opnemen met de partnerservice via zakelijkverkopen@bol.com.

Schermen met foutcodes op Bol.com

Klantenservice | Pakket tracking | Discounter van het jaar 2019