Gratis verzending op 31 oktober op bijna alle artikelen 14 dagen bedenktijd Review ons op Trustpilot

Mondkapjes

Mondkapjes

Mondkapjes kopen of bestellen

Nu mondkapjes verplicht zijn in de trein en het openbaar vervoer, zijn ze niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je wilt mondkapjes snel en goedkoop kunnen bestellen.

Lees hier meer over het kopen van mondkapjes.

 1. Waar kan ik mondkapjes kopen?
  1. XXL Discounter
  2. Action
  3. Kruidvat
  4. Etos
  5. Gamma
  6. Praxis
  7. Xenos
  8. Bol.com
  9. Zalando
  10. Supermarkt
  11. Nike
  12. Louis Vuitton
 2. Mondkapjes Engels

Waar kan ik mondkapjes kopen?

Mondkapjes zijn in Nederland verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Niet alle aanbieders leveren dezelfde kwaliteit. Ook verschilt het assortiment tussen aanbieders. Hier zetten we wat aanbieders van mondkapjes op een rij.

Mondkapjes bij XXL Discounter

Onze mondkapjes zijn momenteel uitverkocht, maar nieuwe zijn onderweg. Mocht je in het voren willen bestellen, stuur ons dan je verzoek tot bestelling van mondkapjes. Vermeld in je bericht a.u.b. het aantal, de soort en de kleur van de gewenste mondkapjes. Bedankt.

Mondkapjes Action

Op het moment van schrijven biedt de Action geen mondkapjes aan. Zoek zelf op action.com.

Mondkapje Kruidvat

Bij de Kruidvat is momenteel één type mondkapje verkrijgbaar. Het gaat om een 30-laags blauwe mondkap voor éénmalig gebruik. Deze wordt verkocht voor minder dan een euro per stuk en in pakketten van 20 stuks. Zoek naar mondkapjes van de Kruidvat.

Mondkapje van de Kruidvat
Mondkapje van de Kruidvat

Mondkapje Etos

Aangekondigd werd dat de Etos niet-medische mondkapjes zou gaan aanbieden. In winkelstraten en wellicht op stations. Op het moment van schrijven is het mondkapje niet te zien in het assortiment op etos.nl. Wanneer men zoekt naar een mondkapje op de website van Etos, wordt men automatisch doorverwezen naar de handgels-pagina.

Mondkapje Gamma

Bij de Gamma zijn helaas geen mondkapjes verkrijgbaar op het moment van schrijven. Zoek zelf voor actuele resultaten. Wel zijn er mondmaskers of stofmaskers beschikbaar zoals al langer het geval is. Stofmasker met en zonder ventiel. Deze lijken ons echter niet geschikt om anderen te beschermen tegen corona en covid-19 infecties.

Stofmaskers van de Gamma
Stofmaskers van de Gamma

Mondkapje Praxis

Bij de Praxis zien we verschillende hygiëne maskers... 19 typen maar liefst. Stofmaskers, fijnstopmaskers, verfspuitmaskers en andere beschermende maskers voor op de mond. Momenteel zien we echter geen corona mondkapjes. Herhaal de zoekopdracht naar mondkapjes van de Praxis zelf even.

Mondkapje Xenos

Bij de Xenos zien we op het moment van schrijven 2 typen wegwerp mondkapjes. Bekijk de huidige mondkapjes van de Xenos. Beide in een verpakking van 10 stuks en voor éénmalig gebruik. Enerzijds blauwe mondkapjes van papier die volgens de omschrijving beschermen tegen ongewenste bacteriën (dus op papier niet tegen virussen). Anderzijds de witte mondkapjes met een 3-laags papieren filter en geschikt om te dragen in het openbaar vervoer. Beide typen mondkapjes hebben dunne witte elastieken die om de oren gaan.Stofmaskers van de Gamma
Twee soorten wegwerp mondkapjes van de Xenos

Mondkapje bol.com

Bol.com is een website waar particulieren en mensen met een handelsnaam producten kunnen aanbieden. Vergelijkbaar met marktplaats. Daarom is er een groot en gevarieerd assortiment van duizenden mondkapjes beschikbaar is op bol.com. Dus als je wat anders wilt dan het standaard blauwe of zwarte papieren kapje, browsen maar!Mondkapjes van Bol.com
Er zijn veel verschillende mondkapjes te koop op Bol.com

Mondkapje Zalando

Zelfs Zalando biedt een soort (stoffen) one size fits all mondkapjes aan. Zalando geeft zelf aan dat ze niet geschikt zijn voor bescherming tegen corona of andere infectieziekten. Waar kunnen ze wel voor gebruikt worden? Een goede vraag. Ze zijn in ieder geval wel bestelbaar in verscheidene kleuren: zwart, rood, blauw, geel, roze, wit en meer. Uiteraard kunnen de mondkapjes niet geretourneerd worden, zoals je wel van je Zalando-kleding gewend bent.

Mondkapje supermarkt

In de komende tijd zullen de meeste supermarkten wel mondkapjes gaan verkopen. De kapjes die verplicht zijn in het openbaar vervoer. Een eerste voordeel van supermarkt mondkapjes is dat ze in de buurt zijn en dat je ze bij je dagelijkse boodschappen in huis kunt halen. Een tweede belangrijk voordeel van het supermarkt mondkapje is dat ze voordelig zijn. Door de schaal kunnen ze tegen lage prijs aangeboden worden. De Albert Heijn bijvoorbeeld, biedt momenteel 5 mondkapjes aan voor €5,50 en 10 stuks voor €10. Dus een euro per stuk.

Mondkapje Albert Heijn
Mondkapjes bij de Albert Heijn

Nike mondkapje

Voor de sportieve mondkapjesjager zijn er een paar mogelijkheden om een Nike mondkapje te bemachtigen. Ten eerste kun je op de persoonlijke tour gaan en kunstenaren opzoeken via social media als Pinterest en Instagram.

Een artist die we willen uitlichten is Zhijun Wang. Hieronder een voorbeeld van zijn werk. Hij is al een tijdje bezig. Als je zijn mondkapjes wat vindt, kun je Zhijun Wang via instagram benaderen.

Handgemaakte Nike mondkapjes
Nike mondkapjes van mondmasker artist @zhijunwang

Een andere mogelijkheid die je hebt, is om te gaan voor een Nike nekwarmer. Deze wordt sinds de corona crisis ook wel gemarket als mondkapje of mondmasker. Uiteraard beschermt deze Nike mondkap/nekwarmer niet tegen virussen. De Nike variant is bij veel winkels verkgrijbaar. Bijvoorbeeld bij Perrysport of Plutosport.

Nike mondkapjes - nekwarmers
Nike nekwarmers gepromoot als mondkapjes

Louis Vuitton mondkapje

Zijn er mensen die een Louis Vuitton mondkapje kopen? Miley Cyrus verscheen in de media met een stijlvol mondkapje. Het gerucht ging dat het ging om een Louis Vuitton mondkapje. Als je de foto ziet, begrijp je waarom.

Miley Cyrus met een mondkapje dat van Louis Vuitton lijkt te zijn
Miley Cyrus met een mondkapje dat van Louis Vuitton lijkt te zijn

Er is wel bericht dat de ateliers van verschillende modebedrijven als Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Prada en Gucci aan de slag zijn gegaan met het produceren van niet-medische mondkapjes. De mondkapjes zijn niet per se gestijld en gebrand met het Merk, maar wie wil er niet een praktisch mondkapje van het huismerk Prada?

Gucci mondkapjes
Gucci mondkapjes (Backgrid, Patrick McMullan, Instagram)

2. Mondkapje Engels

Als je in internationale winkels naar mondkapjes wilt zoeken, zul je in het Engels moeten zoeken naar mondkapjes of mondmaskers. Maar hoe noem je een mondkapje in het Engels? Een mondkapje wordt in het Engels face mask genoemd.


Er zijn geen producten in deze categorie.

Klantenservice | Pakket tracking | Discounter van het jaar 2019